YogaStua!

 

Koselige Yogastua er et gammelt privathus som er omgjort til yoga-shala! Beliggenheten er naturskjønn og betagende vakker med fjord og fjell i umiddelbar nærhet - og det er kort vei til både Molde, Aukra og Eide!

Her får du undervisning i Sivananda Yoga på ulike nivåer og med jevne mellomrom inviteres gode, eksterne yogalærere hit for å holde workshops.

Siv holder retreater med base i Malmefjorden der fokus er "Yoga & Fjell" - det vil si skreddersydde helger og ferier som inkluderer overnatting, et fullstendig kurs i Sivananda Yoga og guidede fjellturer i skjønn vestlandsnatur.

Ta kontakt om du ønsker deg et kurs i Sivananda Yoga!

Siv!

Jeg startet min yogapraksis i 2011. Jeg har alltid trent mye og variert, og hadde god kjennskap til blant annet pilates fra tidligere. Men yoga var noe annet og noe mer. I begynnelsen var det en a-ha - opplevelse og en opplevelse av at det fungerte som et fantastisk supplement til annen trening som jeg raskt merket at jeg ikke kunne være foruten. I dag vet jeg at yoga er noe langt mer enn bare trening. Det er en studie og bevisstgjøring av DEG og den verden du lever i, der både kroppen og sinnet er delaktige og i balanse og harmoni med hverandre og verden rundt oss.

Thomas Horgen og Laura McMahon hos Molde Yoga var mine dyktige og inspirerende lærere i begynnerfasen og jeg kan ikke få uttrykt min takknemlighet til dem nok!

I 2014 følte jeg at tiden var moden for å gå et skritt videre. Jeg ble sertifisert hos Yoga Alliance som lærer i Sivananda yoga (RYT 200) gjennom Sivananda Yoga Vidya Peetham i Kerala, India.

I september 2015 ble jeg kurset i "GroovyKids Yoga" / "Yoga for barn", med Greville Henwood hos PuroYoga i Oslo. Heldige er de som kan lære dette fra barnsben av!

I februar 2016 var jeg tilbake i Kerala og tok min eksamen i YTTC-2 / Yoga Teacher Training Course-2, eller ATTC / Advanced Yoga Teacher Training Course (RYT300).

Fra april 2016 ble jeg sertifisert hos Yoga Alliance med RYT500.

Min yogalærerutdannelse er innen den grenen av Hatha-yoga som tilhører Sivananda Yoga - tradisjonen, og mine kurs ble holdt i en såkalt Gurukulam i Kerala, India. Gurukulam innebærer at man har et intensivt opplæringsprogram som varer fra man våkner tidlig om morgenen til man legger seg om kvelden, og man bor hele tiden sammen med sine lærere for å få best mulig utbytte av opplæringen og miljøet man er i. Dette er en fantastisk givende og utviklende tid som jeg unner alle utøvere av yoga å få oppleve.

Lærdommen kommer rett ifra den fler-tusenårige kilden, og det beste av alt: DERE får nyte godt av det ❤

Jeg tar på meg oppdrag for undervisning av Sivananda Yoga. Det kan være for en enkelt time, en helg, et arrangement eller annet. Selv om jeg har min base på Nordvestlandet, er jeg fleksibel og kan reise.

Jeg har offshore sikkerhetskurs og helseattest, og har tidligere undervist yoga på offshore-installasjoner i forbindelse med annen jobb der ute. 

Jeg har også "Kontor-Yoga" dersom din bedrift ønsker å satse på HMS og forebygging av skader grunnet ensidig arbeid. Yoga er et verdifullt bidrag i enhver bedrift som ønsker å ha et tydelig fokus på forebyggende mental og fysisk helse og HMS/HSE hos sine ansatte.

Jeg tar klasser for både nybegynnere og for deg som har gjort yoga før.

Send meg en forespørsel på post@sivamalmeyoga.com.

 

 

Starting my yoga practice in 2011, the joy for yoga finally in 2014 made me go to the Sivananda Yoga Vidya Peetham in Kerala, India to take my YTTC-1 (RYS200) and become a Sivananda Yoga - teacher.

In September 2015 I also took the course "GroovyKids Yoga" with Greville Henwood at PuroYoga in Oslo.

In February 2016 I completed my exam in YTTC-2, or ATTC as it is also called (Advanced Yoga Teacher Training Course / RYS300) in Kerala, India. This is a one-month course in the tradition of Sivananda Yoga, and the training is taking place in a Gurukulam. That means, the students are living in the same place as their teachers through the whole month to gain optimal benefit from the teaching and the surrounding environment. This is a great and valuable experience, and I am recommending it to every practicioner of yoga on a dedicated level!

In April 2016 I got my certificatoin as a Yoga Alliance RYT500 yoga teacher.

I have my base near the town of Molde in the North-West of Norway. Nevertheless I am flexible and may also travel to teach Sivananda yoga for beginners or for you who have been practising yoga before.

I am also available to teach yoga for companies, onshore or offshore.

Please send me a request on post@sivamalmeyoga.com if you are interested in my teachings of Sivananda yoga!

 

Harih om!

 

 

Med vennlig hilsen

Siv Åshild Malme